Přehled nových funkcí v běžecké kalkulačce

0

Máme radost a příjemně nás překvapilo, kolik lidí začalo běžeckou kalkulačku pravidelně používat. Jak jsme již slíbili v úvodním článku, nadále ji intenzivně rozšiřujeme. Pojďme si představit poslední novinky!

1Výdaje za běh

Máte přehled o tom, kolik peněz vás běhání stojí? Víte, že naprostou většinu běžců stojí jeden uběhnutý kilometr více než 10 korun? Jaký podíl času, který běhu věnujete, skutečně fyzicky běžíte a kolik věnujete věcem okolo?

To vše a mnohem více se můžete dozvědět v kalkulačce výdajů. Zkuste si to spočítat a hlasujte v naší anketě 🙂

Jaké máte výdaje na uběhnutý kilometr?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

2Nové metody predikce výkonů

Zaběhli jste si osobák a chcete se dozvědět, jaké jsou odpovídající výkony na jiných tratích? Zkuste naši kalkulačku predikce. Zadáte čas a vzdálenost a spočítáme vám ostatní disciplíny hned pomocí tří různých metod.

3Plánování triatlonu

Chcete zajet půlironmana pod 5 hodin a rádi byste si naplánovali mezičasy? Protože nás sleduje hodně triatletů, rozhodli jsme se vytvořit také triatlonovou kalkulačku. Po zadání údajů se automaticky všechny ostatní hodnoty okamžitě dopočítávají, takže můžete postupně na disciplínách ubírat a přidávat a najít si optimum pro plánovaný závod.

4Výkonnostní třídy

Slyšeli jste o výkonnostních třídách? Je to další metoda srovnávání výkonů napříč disciplínami a je určená především pro atlety. Zařadili jsme je do bodové kalkulačky, která již několik dalších srovnávacích metod uměla. Nově se tedy můžete dozvědet, zda dosahujete na třetí, druhou, první, národní, mistrovskou nebo mezinárodní třídu. Výkonnostní třídy jsou definované českým atletickým svazem pro nejběžnější atletické disciplíny.

5Další funkce

Naše kalkulačka obsahuje již dvacet různých subkalkulaček. Dostupná je na stálé adrese behejsrdcem.com/kalkulacka nebo přímo z hlavního menu. Budeme rádi, když nové funkce vyzkoušíte a dáte nám vědět, jak se vám líbí nebo co byste změnili.

Už jste využili naši běžeckou kalkulačku?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Pokračovat v tomto seriálu<< Představujeme multifunkční běžeckou kalkulačkuBěžecká kalkulačka: Stáhněte si naší novou appku! >>

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno