Nepromokavá běžecká bunda značky Compressport

0

Jednou z novinek letošní sezóny švýcarské značky Compressport je nová generace běžecké bundy Hurricane. Tato bunda byla testována například elitním ultratrailovým běžcem Jordi Gamitem na loňském legendárním UTMB, kde obsadil pódiové třetí místo.

Nepromokavost, ultralehkost a perfektní sbalitelnost. To jsou hlavní atributy, které vyznačují tuto jedinečnou běžeckou bundu Hurricane Waterproof 10/10 Jacket.

Co se týče nepromokavosti, tak zde je reprezentována 10,000 Schmerber / 10,000 RET, což mimo kompletní nepropustnosti vody s sebou přináší i perfektní prodyšnost. Zde je splnění požadavku povinné výbavy na skyrunningové, či ultratrailové závody. Samozřejmostí v tomto ohledu je i nepromokavý přední zip, který je navíc navržen diagonálně od krku k pravé části pasu. Tento technologický benefit oceníte především při rychlém rozepínání přímo za běhu. Jezdec zipu je pochopitelně vybaven „autoblock” systémem, takže pokud zrovna nebudete chtít mít bundu zapnutou až ke krku, můžete se spolehnout, že zip Vám zůstane přesně v té poloze, v jaké ho necháte porozepnutý. Zip je u krku zakončený velmi příjemným materiálem, aby v těchto partiích byly maximálně eliminovány jakékoliv odřeniny.

Ultralehkost je zastoupena váhou pouhých 105 gramů, což dělá z této běžecké bundy nejlehčí svého druhu na trhu. Tento jeden z hlavních benefitů přispívá i k opravdu fantastické sbalitelnosti. Tato bunda se Vám tak bez problémů vejde i do čím dál tím více populárnějších běžeckých pásů.

Pokud bychom se podívali dále na materiál, zjistíme, že je strečový ve všech čtyřech směrech. Pokud tedy budete potřebovat mít na sobě více vrstev, bunda Vám i přes tyto okolnosti poskytne maximální volnost pohybu. V tomto ohledu je samozřejmostí, že bunda je navržena na tělo, čímž je zabráněno nadbytečnému zachycování větru v nepříjemných podmínkách společně s nepříjemným šustěním materiálu v kontextu větrného počasí. V tomto duchu je navržena i kapuce, která samozřejmě nesmí u takovéto bundy chybět.

To je nová nepromokavá bunda od švýcarské značky Compressport, která Vás podrží, ať už běžíte za jakýchkoliv podmínek.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno