Garmin MARQ – sportovní luxus

0

Cesta společnosti Garmin začala před více než 30 lety. Inženýři Gary Burrell a Dr. Min Kao měli vizi: stát se světovou špičkou na poli technologie GPS pro letectví, námořnictví, svět automobilů, fitness a outdoorové aktivity. Společnost Garmin vytvořila produkty, které se staly nezbytnou součástí života zákazníků, a tak se tato vize stala skutečností.

Motoristé mohou bez stresu projet kontinent s pomocí GPS. Piloti díky přesné navigaci zvládnou létat téměř za každého počasí. Námořníci se odváží plánovat trasy podél skalnatých pobřeží. Sportovci a dobrodruhové mohou díky GPS zaznamenat dosažené výkony a svá zlepšení.

BOHATÁ HISTORIE INOVACÍ NYNÍ DOZRÁLA V PĚTI MODELECH VÝJIMEČNÝCH HODINEK. KAŽDÉ Z NICH REPREZENTUJÍ OBOR, KTERÝ SE SPOLEČNOSTI GARMIN PODAŘILO ZMĚNIT.

Poprvé za desítky let se do kategorie hodinek vrací originalita a funkčnost. Pro společnost Garmin to znamená úžasné naplnění jedné vize a inspiraci k novým dobrodružstvím. Hodinky MARQ jsou oslavou těch, kteří neochvějně zkoumají neprobádané oblasti.

Garmin MARQ je zcela nová řada luxusních hodinek. Obsahuje pět modelů s označením: Athlete (sportovní), Expedition (outdoorové), Captain (námořní), Aviator (letecké) a Driver (automobilové). Všechny společně mají kovová těla a nabízí chytré a všestranné sportovní a outdoorové funkce. Každé z nich mají navíc unikátní vlastnosti pro oblast, pro kterou jsou určené.

Hodinky Aviator vychází z konceptu D2 (hodinky pro piloty), hodinky Expedition a Athlete vychází z konceptu Fenix ​​5 Plus a verze Captain vychází ze série Quatix (hodinky pro jachtaře).

Co je tedy nového? Hardwarové vylepšení, stejně jako čipová sada GPS, jiné optické čidlo tepové frekvence, stejně jako více než dvojnásobek kapacity hodinek série Fenix ​​5 Plus.

Všechny hodinky popsané níže, vycházejí v podstatě z funkcí hodinek řady Fenix ​​5 Plus, ale s některými odlišnými prvky:

  • Podrobné mapy pro region, ve kterém jste je zakoupili
  • Offline přehrávání / ukládání hudby, včetně podpory služby Spotify
  • Podpora bezkontaktních plateb Garmin Pay (načtení kreditních karet atd.)
  • PulseOx SpO2 měření
  • Plavání / Kolo / Běh / Golf / Lyže a mnoho dalších sportů
  • Kompletní globální databáze lyžařských areálů / map
  • Kompletní globální databáze golfových hřišť v ceně
  • Nový optický HR senzor Garmin ELEVATE (oficiálně „Gen3“)
  • Všechny hodinky mají funkce detekce incidentů a bezpečnostní výstrahy (podobně jako Vivoactive 3 Music LTE, s výjimkou zařízení LTE)
  • Nová čipová sada Sony GPS
  • Kapacita 32GB, což je oproti  8-16 GB opravdu obrovský rozdíl

Garmin MARQ™ Athlete – odpoutejte se z davu

Ať už jste odhodláni zvítězit nebo se necháváte vítězi inspirovat, hodinky MARQ Athlete vás odpoutají od vašich soupeřů. Žádné jiné luxusní moderní hodinky s chytrými funkcemi se nepochlubí dobou regenerace a dosaženou úrovní VO2 Max na lunetě hodinek. Když jste na neznámém místě, podrobné mapy a navigování po oblíbených trasách vás dovedou na ty nejlepší místní běžecké a cyklistické trasy. Chcete-li si dokonale vyladit formu, pak vám pokročilé údaje o dynamice běhu1 a biometrice dodají potřebné informace. Ultralehké titanové pouzdro v kombinaci s vysoce kvalitním řemínkem jsou současně stylové i pohodlné. Hodinky MARQ Athlete jsou skvělý pomocník a motivace pro všechny, kteří ze sebe chtějí dostat to nejlepší.

Ciferník hodinek MARQ Athlete je navržen pro sportovce. Týdenní uběhnutá vzdálenost ukazuje, jak intenzivně trénujete, zatímco statistiky o srdečním tepu odhalí vaši kondici – i během odpočinku. Luneta s DLC povrchem je vybavena stupnicí se zobrazením hodnoty O2 Max a dobou regenerace. Data na ciferníku hlásí aktuální fyzickou kondici, odpočítávají čas k dalšímu náročnému tréninku a motivují vás k dosažení dalšího vítězství.

Informace o tréninku a výkonnosti ještě nikdy nebyly tak podrobné. Funkce Race Predictor odhaduje, jak rychle zaběhnete další závod, zatímco vyhodnocení efektivity tréninku prozradí, zda se zlepšujete podle svých očekávání. Výkonnostní sportovci ocení měření míry „odrazu“ při běhu, délky kroku a doby kontaktu se zemí. S hodinkami MARQ Athlete můžete každý závod běžet lépe a chytřeji.


Ultralehké titanové pouzdro o průměru 46mm s broušeným DLC povrchem a ukazateli výkonu. Gumový řemínek zajišťuje bezpečné upevnění hodinek během libovolného sportu a pomáhá optickému senzoru dosahovat co nejvyšší přesnost měření srdečního tepu tak, aby se jejich majitel mohl soustředit na výkon. Hodinky využijete nejen při sportu, díky stylovému vzhledu se s nimi můžete chlubit každý den i mimo sportoviště.

  • Celodenní sledování stresu
  • E-maily, textové zprávy a upozornění
  • Úložiště hudby a podpora hudebních streamingových služeb, jako je Spotify®
  • Hodinky MARQ Athlete podporují bezkontaktní platby Garmin Pay™, takže k nákupu vám stačí mávnout zápěstím. Máte tak další příležitost ukázat svoji vášeň pro sport – a přitom si užívat výhod nejmodernějších technologií

Cena : 39 000,-

Garmin MARQ™ Expedition – pro život bez hranic

Ať už zdoláváte nejvyšší vrcholky nebo vás horolezci jen inspirují, hodinky MARQ Expedition vám budou ve vašich dobrodružstvích oporou. Žádné jiné luxusní hodinky vám přímo na zápěstí nepřinesou chytré funkce, podrobné topografické mapy nebo údaje o výstupu v reálném čase. Pokud vás dobrodružství vyláká do větších výšek, snímač pulzního oxymetru1 pomůže sledovat úroveň saturace krve kyslíkem a pomůže správné aklimatizaci. Zůstaňte věrni své cestě díky GPS, vestavěným snímačům a lunetě s 360stupňovým kompasem. Kožený řemínek z italské kůže Vacchetta stárne do krásy. Hodinky skvěle podtrhnou váš styl a díky vysoké odolnosti je můžete nosit ve městě i v extrémních podmínkách. Drobné detaily, jako je charakteristický šev „X“, zosobňují charakter hodinek a vaší odolnost.

Ať už vás dobrodružství zavede kamkoli, můžete si být jisti, že hodinky budou s vámi. Jejich výdrž a odolnost jsou navrženy tak, aby vás neomezovaly. Aplikace Expedition šetří výkon baterie, a prodlouží výpravy mimo civilizaci o celé týdny. Vaší cestu dokážou hodinky podrobně změřit a zaznamenat, bez ohledu na to, zda půjde pěšky, na kole nebo na lyžích.

MARQ Expedition se chlubí broušeným titanovým pouzdrem o průměru 46 mm a lunetou ze surového titanu s vyrytým kompasovým značením. Titanové tělo je doplněno klasickým koženým řemínkem z italské kůže Vacchetta s vyraženými prvky, díky kterým se hodinky na zápěstí příjemně nosí.

  • Celodenní sledování stresu
  • E-maily, textové zprávy a upozornění
  • Úložiště hudby a streamingové služby, jako je Spotify®
  • Hodinky MARQ Expedition podporují bezkontaktní platby Garmin Pay™, takže k nákupu vám stačí zamávat zápěstím. Máte tak další příležitost ukázat svoji vášeň pro dobrodružství – a přitom si užívat výhod nejmodernějších technologií

Cena : 45 000,-

Garmin MARQ™ Captain – s kormidlem v ruce

Ať už vyhráváte regaty nebo vás jen inspirují, hodinky MARQ Captain jsou důkazem vaší lásky k moři. Chytré a luxusní jachtařské hodinky s pokročilými námořními funkcemi, které u tradičních hodinek nenajdete. Revoluční regatové stopky spolupracující s GPS určí start jako nikdy předtím. Asistent křižování1 a tlačítko Muž přes palubu jsou určeny pro ty, kteří žijí s kormidlem v ruce. Hodinky si zamilujete nejen díky unikátním námořním funkcím, ale i keramické lunetě nebo stylovému tkanému řemínku, který je vyrobený umělci na jihu Francie. Tyto skvělé hodinky nabité funkcemi zaručují špičkový výkon v jakýchkoli podmínkách.

Dokonale broušené titanové pouzdro s průměrem 46 mm doplňuje leštěná luneta v námořnické modři. Hodinky jsou bezpečně připevněné k vašemu zápěstí tkaným nylonovým řemínkem, odolným proti vodě. Stylový vzhled, vysoká odolnost a precizní zpracování jsou vlastnosti, díky kterým nebudete chtít hodinky sundat z ruky, ať už jste na palubě nebo na souši.

  • Celodenní sledování stresu
  • E-maily, textové zprávy a upozornění
  • Úložiště hudby a streamingové služby, jako je Spotify®
  • Hodinky MARQ Captain podporují bezkontaktní platby Garmin Pay™, takže k nákupu vám stačí mávnout zápěstím. Máte tak další příležitost ukázat svoji vášeň pro plavbu – a přitom si užívat výhod nejmodernějších technologií

Cena : 48 000,-

Garmin MARQ™ Aviator – mistr ve svém oboru

Ať už jste pilot nebo letecký nadšenec, hodinky MARQ Aviator vám ve vzduchu dodají jistotu. Hodinky jsou vybavené jak všestrannými chytrými funkcemi, tak i leteckými, jako je celosvětová letecká databáze, nouzová navigace do nejbližšího cíle, podrobné meteorologické NEXRAD informace či komunikaci s kompatibilní leteckou elektronikou Garmin. lesklé tělo s 24hodinovým GMT ciferníkem a dvěma dalšími časovými zónami přijde vhod při častém cestování. Pohodlný, článkový titanový řemínek padne jako ulitý. Hodinky během letu ukazují, kam máte namířeno, po příletu vám potvrdí cílovou destinaci.

Hodinky MARQ Aviator fungují stejně dobře ve vzduchu, jako na zemi. Chytré a všestranné sportovní funkce využijete při každodenním nošení. Ve vzduchu oceníte podrobné informace o letištích, navigační znaky a rádiové frekvence. Nouzové tlačítko v nesnázích okamžitě aktivuje trasu k nejbližšímu letišti. Odhadovaný letový čas vám automaticky ukáže dobu, jež zbývá do cíle. Směrová šipka a trasa zobrazují důležité informace k dalšímu trasovému bodu. Elegantní, výkonné a všestranné – hodinky MARQ Aviator jsou opravdu revoluční.

Vylepšete svou taktiku s dosud nevídaným množstvím informací o povětrnostních podmínkách. Asistent křižování vás informuje o změně větru na vašem zápěstí. S jistotou víte, zda křižujete po větru nebo proti větru. S hodinkami můžete optimalizovat kurz a napnout plachty na maximální rychlost.

Navigační stránka s HSI indikátorem nabízí jednoduchou a funkční kontrolu správného kurzu. Přehledné porovnání trasy s letovým plánem, grafické zobrazení příčné odchylky letu, aktuální směru a vzdálenosti k dalšímu trasovému bodu. Hodinky MARQ Aviator, let nebyl nikdy jednodušší.

Hodinky MARQ Aviator jsou vybaveny keramickou lunetou o průměru 46 mm, do které je laserem vyryté přesné značení. Luneta je poté potažena tenkou vrstvou kovu a dokonale vyleštěna. Článkový titanový řemínek je spojený bezpečnostní sponou, kterou lze délkově upravit tak, že hodinky padnou jako ulité.

  • Celodenní sledování stresu
  • E-maily, textové zprávy a upozornění
  • Úložiště hudby a streamingové služby, jako je Spotify®
  • Hodinky MARQ Athlete podporují bezkontaktní platby Garmin Pay™ takže k nákupu vám stačí mávnout zápěstím. Máte tak další příležitost ukázat svoji vášeň pro létání – a přitom si užívat výhod nejmodernějších technologií.

Cena : 51 000,-

Garmin MARQ Driver – s vášní pro rychlé vozy

Ať už sami zdoláváte rekordy závodních drah, nebo rychlé vozy jen obdivujete, hodinky MARQ Driver vaší vášni rozumí. Jsou to jediné luxusní, chytré hodinky s více než 250 předinstalovanými závodními okruhy z celého světa, lunetou s tachymetrem nebo funkcí Auto Lap s automatickým měřením mezičasu. Kvalitní, prodyšný titanový řemínek zajistí pohodlné nošení i ve vypjatých situacích. Kvalitní zpracování hodinek je podtrženo DLC povrchovou úpravou a lunetou s keramickou vložkou. Tyto hodinky jsou vždy připravené vás doprovodit na startovní pozici.

Vyberte si některý ze slavných závodních okruhů a nechte si jej pro inspiraci zobrazit na pozadí ciferníku. Pokud se rozhodnete s vozem vyjet na okruh, hodinky automaticky změří mezičasy a po každém průjezdu startem zobrazí dosažený čas. Hodinky vaši jízdu změří a podrobně vyhodnotí, takže si své výsledky můžete i po čase znovu vychutnat. Díky prémiovým materiálům, unikátním funkcím a důmyslnému zobrazení dat na displeji jsou hodinky MARQ Drive skvělou motivací pro aktivní muže – od startu až do cíle.

Využití hodinek není omezeno jen na řidiče vozu. Inovativní stopky spolupracují tachymetrem na lunetě a automaticky vypočítají průměrnou rychlost auta na trati. Závodní vzrušení si tak můžete vychutnat i jako divák.

Hodinky MARQ Driver jsou vybaveny hybridním řemínkem. Na vnější straně má řemínek elegantní titan, na vnitřní příjemný silikon. Odolnost do extrémních podmínek zajišťuje povrchová karbonová vrstva s úpravou DLC. Výsledkem je unikátní materiál, který je nadstandardně příjemný a funkční.

  • Celodenní sledování stresu
  • E-maily, textové zprávy a upozornění
  • Úložiště hudby a streamingové služby, jako je Spotify®
  • Hodinky MARQ Athlete podporují bezkontaktní platby Garmin Pay™4, takže k nákupu vám stačí mávnout zápěstím. Máte tak další příležitost ukázat svoji vášeň pro rychlou jízdu – a přitom si užívat výhod nejmodernějších technologií

Cena : 65 000,-

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno