Za tři týdny startuje podzimní část Poháru Pražských Běžeckých Nadějí

    0

    Už za tři týdny odstartuje podzimní část Poháru Pražských Běžeckých Nadějí 2016, ve které na závodníky a závodnice čekají čtyři zajímavé závody.

    DSC_9007

    Hned první 18.ročník Běhu babího léta se uskuteční v sobotu 10.září 2016 v nově revitalizovaném zámeckém parku v Dolních Počernicích. Závod láká na příjemné prostředí, pohodovou atmosféru a hlavně, neplatíte startovné. Místo toho můžete dobrovolnou částku věnovat na provoz Dětského domova v Dolních Počernicích, který celý závod pořádá. A v letošním roce se můžete těšit na další věc. Tento závod byl zařazen do akce s názvem Evropský týden sportu.

    Hned za týden 17.září je v programu poháru jeden z největších a nejprestižnějších dětských závodů v celé České republice – Mladé Běchovice, které jsou taktéž součástí Evropského týdne sportu.

    Pak už se závodníci a závodnice mohou těšit na dva závěrečné závody, 15.října – 9.ročník Podzimního běhání a 5.listopadu tradiční Podzimní běh Olympu, který je zároveň Přeborem Prahy v přespolním běhu a bude dvojnásobně bodovaným závodem.