Soutěž o trička RUN TEC TEE

0

Vyhrajte skvělé funkční tričko CEP.

Běžci měli během letošního roku možnost seznámit se se spoustu novinek od firmy CEP. Mezi nejoblíbenější produkty se zařadily běžecké kompresní podkolenky a kompresní lýtkové návleky ULTRALIGHT. V červnu navíc produktovou řadu ORTHO rozšířily kompresní podkolenky s podporou Achillovy šlachy a kompresní podkolenky s podporou kotníku. Nyní v chladnějším počasí dávají běžci přednost teplejšímu provedení – kompresním merino podkolenkám.

To nejlepší z komprese pro lyžování

Kompresní výrobky CEP mají své skalní příznivce i mezi milovníky zimních sportů, které určitě potěší, že nedávno cepsports.cz představil lyžařské kompresní termo podkolenky ve třech nových barevných kombinacích: brusinková/ oranžová, bílá/ stříbrná a černá/ tmavě modrá.

 

Podkolenky jsou vyrobeny z hřejivé středně silné funkční pleteniny, která zajišťuje pohodlné padnutí a účinnou termoregulaci. Zesílené zóny zmírňují tlak a díky hydrofilní úpravě je zajištěn dokonalý odvod vlhkosti. I na lyžích si tak můžete užívat výhod kvalitní komprese, která vám zajistí maximální stabilitu pro svaly a klouby, optimální regeneraci i výkon a zlepšená koordinace navíc pomůže předcházet zraněním.

 

Vyhrajte designové tričko CEP

Značka CEP se stala oficiálním partnerem české biatlonové reprezentace. Mezi osobnostmi CEPro teamu najdete ale spoustu dalších známých tváří českého sportu. Napište nám na mail info@behejsrdcem.com jméno české reprezentantky v akrobatickém lyžování, která je členem CEPro teamu.
Následující fotka určitě napoví , nebo si odpověď vyhledejte na cepsports.cz

Soutěž byla UKONČENA.

Výherci:

Jindřiška Mazáčová (Horní Bečva), Jan Blažek (Neumětely) a Robert Husánik (Frýdek-Místek)

Gratulujeme!!!

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno