Rozběhni to naplno a vybojuj si své místo na startu Red Bull 400

0

BENZINA přichází s běžeckou výzvou pro milovníky extrémů, kteří se nebojí sáhnout na dno svých sil.

Extrémní závod Red Bull 400 na harrachovském skokanském můstku K120 je už beznadějně vyprodaný. Stále ale existuje jedna možnost, jak se 15. srpna postavit na start této šílené čtyřstovky.

BENZINA rozjíždí speciální běžecký projekt Rozběhni to naplno, ve kterém na osm nejlepších čeká nejen startovní číslo na harrachovskou čtvrtku, ale také porce dřiny a adrenalinu během tréninků vedených předními českými trenéry.

Cílem projektu je vtáhnout aktivní běžce do profesionálního tréninku a umožnit jim prožít extrémní sportovní zážitek. 

Přihlásit se může každý prostřednictvím stránek  www.rozbehnitonaplno.cz
 
„Vše vypukne 8. července, kdy se mohou zájemci začít hlásit do jednoho z tréninkových center, která budou v Praze, Brně a Ostravě. O deset dní později pak bude registrace ukončena a běžci dorazí na první trénink, kde si trenéři Jirka Nečásek (Praha), Adam Sedláček (Brno) a Patrik Skřížala (Ostrava) vyberou každý svých 8 favoritů, zbylé čtyři do každého týmu vyberou fanoušci na Facebooku,“ přibližuje začátek projektu vedoucí odboru marketingu společnosti BENZINA Agnieszka Bobrukiewicz.

Během tří týdnů pak jednotlivé tréninkové skupiny absolvují devět drsných tréninků pod vedením svých trenérů. Tréninky budou extrémně fyzicky i psychicky náročné, soutěžící si sáhnou na samotné dno svých sil.

„Všechny tréninky budeme monitorovat, fanoušci na sociálních sítích a webových stránkách uvidí živě, jak se jednotlivým běžcům daří, budeme zprostředkovávat jejich nálady, emoce a pocity. Předpokládáme, že i rivalita mezi týmy a komentáře a posty jednotlivých účastníků dodají projektu ten správný švih,“ vysvětluje Bobrukiewicz.

8. srpna se pak všech 36 běžců (6 mužských a 3 ženské čtveřice) přesunou na Vysočinu do areálu skokanských můstků Hlinsko a mezi sebou si to v interním závodě rozdají o čtyři místa v ženském a čtyři místa v mužském BENZINA týmu. A právě tyto dva týmy se pak postaví na start Red Bull 400 v Harrachově.

„Už druhý rok v rámci kampaně Rozjeďte to naplno mohou nejen zákazníci Benziny prožít nevšední zážitky. Lidé už létali v nadzvukovém letadle, skákali backflip s mistrem světa v motokrosu Liborem Podmolem a proháněli se ve Zlíně na Barum Rally v závodním speciálu.

Tentokrát jsme chtěli nabídnout zase jiný rozměr adrenalinového zážitku, který by ale stále zapadal do naší dlouhodobé kampaně. A tak se zrodil projekt Rozběhni to naplno. Běhání je momentálně fenoménem a to, jak budou postupně vybíráni ti nejlepší z nejlepších, bude originální nejen pro samotné účastníky, ale i pro fanoušky,“ uzavírá Bobrukiewicz.