Pojeďte s námi na běžecké soustředení do Emirátů pod vedením Vítka Pavlišty

0

Stále nemáte vánoční dárek pro své blízké a chtěli byste jim udělat opravdu velkou radost? Nebo si prostě chcete zkrátit zimu a zatrénovat si naším elitním běžcem Vítkem Pavlištou? Pak vás možná bude zajímat akce, kterou jsme pro naše čtenáře připravili ve spolupráci se sportmetropol.cz.

Celá akce se uskuteční 23.2. – 4.3.2017 a přihlašovat se na ni můžete odteď. Půjde o kombinaci běhání a cestování po okolních zajímavých místech. Pojďme si tedy krátce představit, co se bude dít.

Běžecká část

Vítek Pavlišta připravil na každý den rámcový běžecký program. Není zatím definitivní, protože bude ještě záležet na konkrétním složení skupiny. Počítáme s tím, že výkonnost účastníků bude rozdílná a Vítek každému trénink přizpůsobí. Zkušenější mohou například běhat více intervalů a rychleji, ale tréninky budou probíhat společně.

Celá skupina se bude skládat ze 7 běžců a jednoho trenéra – Vítka. Taková velikost zajistí, že přístup bude maximálně individuální, aby si každý mohl odnést maximum.

Na závěr soustředění si zaběhneme závod Asics Go Sport na 5, 10 nebo 15 km.

Cestování

Skupina bude mít k dispozici auto pro 8 osob, pomocí kterého se lze dopravovat kamkoliv po okolí. Co můžete třeba navštívit?

Velbloudí závody v Al Khaimah

Emirát Ras al Khaimah


Pohoří Al Hadžar v Ománu

Poušť včetně výletu na 4kolkách

Dubai

Dubai Coastline

Výlety lodí

Výuka golfu

Společenská část

Doufáme, že se účastníci během celé akce dobře poznají a navážou nová dlouhodobá přátelství. Dá se předpokládat, že všichni budou rádi sportovat a cestovat, takže se netřeba bát, že by neměli aspoň něco společného. A to je v dnešní rychlé době obzvláště cenné.

Více o programu, ceně atd.

Všechny potřebné informace včetně rozpisu programu najdete na stránce celé akce.

Jak se tedy zapojit?

Přihlašte se na stránce akce a potom už se jen těšte. Nezapomeňte, že kapacita je omezená.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno