NIKE PŘINÁŠÍ POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT STARTOVNÍ ČÍSLO NA WE RUN PRAGUE

0

Registrace na We Run Prague 2014 byly letos vyprodány v rekordním čase. Pro ty, kteří svoji příležitost zmeškali, je tu poslední příležitost.

Ve dnech od 27. do 29. srpna 2014 budou mít běžci jedinečnou šanci zajistit si jedno ze 40-ti startovních míst  v rychlostním závodě “The Chase”, který proběhne v prostoru Nike Running Lab na Václavském náměstí v Praze.
Každý den od 16-ti do 21-ti hodin budou mít běžci možnost zabojovat o startovní číslo na We Run Prague.

Závodit se bude po dobu 20-ti vteřin. Deset nejrychlejších z každého dne získá místo na startu závodu.  Nejrychlejšího muž a nejrychlejší žena získají každý den speciální bonus v podobě páru zbrusu nových běžeckých bot Nike Air Zoom Pegasus 31.

Běžecká poradna v Nike Running Lab

Pro běžce připravující se na We Run Prague je v Nike Running Lab také k dispozici běžecká poradna. Součástí konzultace je analýza došlapu, kterou každý běžec obdrží ve video formátu, spolu s doporučením nejvhodnější běžecké boty pro jeho styl. Běžci se mohou registrovat prostřednictvím tohoto linku: www.nike.com/werunprague


Na místě je také k dispozici ukázka nejnovější běžecké kolekce, včetně posledních modelů běžeckých bot, které mohou běžci otestovat přímo v rychlostním závodě “The Chase”. 

WE RUN PRAGUE 2014

Běh historickým centrem města se uskuteční už tento týden v sobotu – 30. srpna 2014. Startovat se bude opět ze Žlutých lázní a to v 19. hodin. Závod pro deset tisíc běžců odstartuje česká atletická královna Barbora Špotáková.  

NOVÁ TRASA 
Novinkou pro letošní ročník je nová trasa a také jiný cíl We Run Prague, který bude tentokrát na náplavce, kde bude pro běžce po doběhu připravena afterparty. Novou trasu si můžete prohlédnout na tomto linku: nike.com/werunprague

DOPROVODNÝ PROGRAM
Před samotným závodem je pro běžce připraven speciální program.  Areál Žlutých lázní se pro účastníky We Run Prague otevře již ve 14. hodin. Běžci s mohou těšit na tato vystoupení:

14:00 – 14:30 – Odpoledne zahájí moderátorky Evropy 2 – Zorka Hejdová a Markéta Ježková, které budou závodníky a fanoušky provázet celým dnem.
14:30 – 14:40 – Poté bude k vidění vystoupení párové akrobacie v podání francouzských umělců: Coline Mazurek a Valentin Verdure.
15:00 – 15:00 – Následovat bude vystoupení parkurových běžců týmu In Motion.
15:30 – 16:00 – Pro běžce bude také připravena rozvička: Nike Training Club – dynamický warm up s trenérkou Radkou Vandasovou.
16:00 – 17:00 – Na závod pak běžce naladí koncert SUPERSTAR – Debbi, Jakub Ondra & Ahmad Haidar zazpívají nejlepší letní hity.
17:00 – 17:10 – Dvě hodiny před startem si budou moci běžci vychutnat vystoupení pozemní a závěsní akrobacie CIRK LA PUTYKA v podání Alexandra Volného a Zuzany Havrlantové.
17:30 – 18:00 – Před startem se uskuteční poslední rozvička: lekce Nike Training Club pod vedením trenérky Radky Vandasové. 
18:00 –  Hodinu před oficiálním startem závodu vyzvou moderátoři běžce k řazení do koridorů. 
19:00 – Bára Špotáková spolu s moderátory odstartuje čtvrtý ročník We Run Prague. 

We Run Prague je vyvrcholením běžecké sezony, která je letos plná běžeckých výzev, tréninků a eventů pod hlavičkou Nike+ Run Clubu. Aktuální informace najdete na těchto webových stránkách: www.nike.com/werunprague na Facebooku: https://www.facebook.com/nikerunningczsk

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno