Night Run 2014

0

Již dnes večer startuje dlouho očekávaná novinka mezi běžeckými seriály – GP Batteries Night Run 2014.

První zastávkou celého seriálu je Hradec Králové. Přihlášeno je přes devět stovek startujících, kteří si tento jedinečný zážitek nenechají ujít a kteří také svým během pomohou veřejné sbírce proti rakovině prsu. Jak je jasné již z názvu, závody se poběží po setmění s čelovkami. Běžci tak budou mít šanci vychutnat si jedinečný zážitek, kdy stovky světel rozzáří město.


Akce se uskuteční na Masarykově náměstí a start je naplánován na 20.30 hodin.
Běžci si mohli vybrat buď charitativní pětikilometrovou trať, Avon běh, v jejímž čele poběží ambasadorka projektu proti rakovině prsu Iva Pazderková, nebo hlavní závod, který měří 10 km a vede centrem města i po břehu řeky Labe.

Kromě toho se uskuteční také závody dětí RWE Kids Cup od dvou set metrů až po kilometr. Děti mohou závodit v kategoriích od 2 let do 15let a každý malý účastník si odnese dárek od partnerů.
RWE Kids Cup je pro děti zdarma.
Na závodech nebude chybět ani bohatý doprovodný program, jako skákací hrady zdarma, závody autíček na dálkové ovládání, malování a další atrakce. Prostě ideální akce pro celou rodinu.
Celý seriál Night Run se vydává směrem zážitkového běhu. Ve světě jsou podobné noční závody čím dál populárnější. Nejde tolik o časy, jde o to zaběhat si a vyzkoušet něco nového, prostě RUN FOR FUN. To však neznamená, že by se čas neměřil – každý závodník bude mít jednorázový chip, který si připevní na tkaničky.

 
Avon pochody proti rakovině prsu ani není potřeba představovat. Letos, právě v rámci seriálu Night RUN se ale uskuteční první Avon běh 2014 a z každého startovného následně věnují pořadatelé 100 Kč, které poputují na veřejnou sbírku, ze které je podporována prevence, pomoc nemocným ženám a další výzkum tohoto onemocnění.


Hlavními partnery seriálu jsou GP Batteries a značka CEP. Běžci tak kromě jiného mají možnost vyzkoušet si během seriálu špičkové kompresní podkolenky přímo v rámci závodu. CEP navíc připravil mimořádnou nabídku a zakoupením běžeckých podkolenek na stránkách www.cepsports.cz získáte úhradu celého startovného na jeden závod v plné výši (akce platí pouze pro běhy na 10 km)


Další ze závodů se uskuteční již 3. května 2014 v Ostravě a pokud budete sledovat naši facebookovou stránku, budete již brzy mít příležitost vyhrát startovné i s čelovkou. Přihlášených běžců na další závody rychle přibývá, takže s registrací příliš dlouho neváhejte.

Registrovat se můžete na stránkách www.night-run.cz , kde najdete všechny potřebné informace

Celý seriál NIGHT RUN 2014

26.4. Hradec Králové
3. 5. Ostrava
16. 8. Brno
20. 9. Praha
11. 10. Olomouc
25. 10. České Budějovice

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno