Hon na Aleše a šance ulovit deset tisíc korun

0

Přijď se utkat s Alešem, zaběhni nejrychlejší čas závodu Valašský HRB 2016 a získáš 9 999,- Kč*

ENERVIT-Valašský HRB je většině běžců vyznávající horský běh dobře znám, nabízí hned čtyři délky trati – 10, 20, 30 a 50 km. A právě „královská“ trať na 50 Km má svůj fenomén. Ptáte se jaký?

„Fenoménem“ této trati je Aleš Palko, příjemný a skromný běžec, který přišel na start, počkal na pomyslný startovní výstřel a vyrazil. No vlastně, přišel pokaždé na start 50ti kilometrové trati, vyrazil a pokaždé vyhrál. Tři ročníky, tři vítězství, nevídaný „hattrick“ na kvalitně obsazeném běžeckém závodě.

Aleš přijal pozvání i pro letošní rok. Opět stane na startu 50ti kilometrové trati s odhodláním vyhrát.

Valašský hrb 2015_152

A pořadatelé se rozhodli trochu závod okořenit a motivovat nejen Aleše, ale především také jeho soupeře. Oficiálně vyhlásili Hon na Aleše. 

  ENERVIT-Valašský HRB 2016

Trať – 50 KM

28.5.2016

Nejrychlejší získává 9 999,-Kč *

Hon na Alese2

*Definice

Přijď se utkat s Alešem. Zaběhni nejrychlejší čas závodu trati 50 na Km (musíš Aleše předběhnout, nebo případně překonat i jeho nejlepší čas z předešlého ročníku) a vyhráváš 9 999,- Kč, tedy přesněji koloběžku v této hodnotě a v barvách Valašského HRBU.

Pokud doběhne první Aleš, získává koloběžku a navíc víkend pro dva v apartmánech Bečva Resort (odkaz www.becvaresort.cz).

Přečtěte si více o Alešovi i o tom, jak vypadá jeho příprava na závody, v našem loňském rozhovoru Podaří se letos někomu sesadit krále Valašského Hrbu, Aleše Palka?

VH_2016

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno