Bosým během na pomoc dětem s vrozeným ortopedickým onemocněním

0

Přijďte se netradičně rozloučit s prázdninami již tuto sobotu 26. srpna do Obory Hvězda.

Čtvrtý ročník charitativního běhu naboso PRAGUE BAREFOOT RUN se uskuteční v sobotu 26. srpna v pražské Oboře Hvězda. Výtěžek z registrací půjde v plné výši na spolek Achilleus, který pomáhá dětem s vrozeným ortopedickým onemocněním golfová noha.

Projekt podpoříte tím, že se běhu naboso zúčastníte (nemusíte nutně běžet) a zaplatíte registrační poplatek přes internet ve výši 290 korun ( registrace on-line na www.pbfr.cz). Možnost přihlášení bude i na místě. Těšit se můžete na tradiční účastnické tričko, originální perníkovou medaili a dobrý pocit z toho, že jste podpořili smysluplný projekt.

Na co se můžete těšit

Od 8:30 se bude moci registrovat na místě, dát si vynikající kávu od Mental Café a něco k zakousnutí z dílny Barkas Cafe. Pak se společně protáhneme (cca 9:45) za energických rytmů bubenického orchestru Tokhi G-Army.

Rozcvička i start proběhne pod dohledem nejúspěšnějšího bojovníka K-1, mistra světa v Muay Thai, několikanásobného mistra Evropy a ČR Pavla Hakima Majera.

Bosky vybíháme v 10:00. Na výběr jsou dvě trasy – rodinná 1,5 km, hlavní 7,5 km.

Předpověď hlásí, že sobota má být krásná. Takže přijďte a užijte si den plný zábavy a pohyb!!!

Více o Prague Barefoot Run

Prague Barefoot Run vznikl jako projekt, jenž si klade za cíl vrátit se zpátky ke kořenům, k přirozenosti, k radosti z pohybu, k nekomerčnosti, k uvolnění se a užití si přítomného okamžiku. Organizátorem charitativního běhu Prague Barefoot Run je spolek For Dreams včele s Patrikem Bémem.

To, že je o bosou chůzi a běh na boso stále větší zájem, svědčí i fakt, že první ročník se na startovní čáru na Ladronce postavilo 339 běžců včetně charismatického propagátora bosého běhu, AmeričanaTeda McDonalda, jednoho z hlavních hrdinů knižního bestselleru Zrozeni k běhu (Born to Run), a vybralo něco málo přes 100.000,- Kč, které putovaly na konkrétní přání dětem organizace Dejme dětem šanci.

Druhý ročník proběhl v červnu 2014 opět na Ladronce a pro děti se vybralo přes 53 tisíc korun. Hlavní tváří druhého ročníku byla Bára Špotáková, která přijela závod odstartovat.

Třetí ročník se uskutečnil ve spolupráci s nadací Drab Foundation právě ve Hvězdě. Závodníci prostřednictvím startovného přispěli na projekt “Obědy dětem” a tím na zaplacení školních obědů dětem ze sociálně slabých rodin nebo rodin, které se nepřízní osudu ocitli v těžké životní situaci.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno